Tisztelt Partnerünk!Több mint 40 éve, hogy a papír-írószer szakmában elköteleztük magunkat. Az elmúlt évtizedekben megismert termékek és technológiák hozzájárultak szakmai kompetenciánk kiterjesztéséhez. Ezen tapasztalatok birtokában 2001. január 2-a óta dolgozunk családi összefogással. Ekkor alakítottuk meg a Famíllia Papír Kft-t, mely városunk egyik igen népszerű és közkedvelt cége lett.

Cégfilozófiánknak megfelelően olyan minőségi termékeket kínálunk nagy választékban, amit piacképes áron igyekszünk biztosítani minden jelenlegi és leendő ügyfelünk számára.

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy megfeleljünk a felhasználók minden kívánságának, melyet vevőink nagy megelégedéssel és pozitív visszajelzéssel nyugtáznak. Ügyfeleink köre igen széles skálán mozog, a családi, illetve háztartási mérettől egészen az ipari méretekig igyekszünk minden partnerünk igényét maradéktalanul kielégíteni.

Reméljük sikerült felkeltenünk az érdeklődését és megtekinti honlapunkon a további képeket és információkat is. Keressen fel bennünket üzletünkben, illetve elérhetőségeinken!

Jó böngészést és kellemes időtöltést kívánunk!
Família Papír Kft.