Tisztelt Partnerünk!


Cégünk 2001-ben alakult. Higiéniai termékek árusítását 2003-ban kezdtük meg. Célunk volt telephelyünk és 50 km-es körzetében ezen árucikkek minél szélesebb körben való forgalmazása. Induló vállalkozásunk rövid időn belül megduplázta, majd megháromszorozta önmagát.

Ehhez sikerült jó minőségű árut megfizethető áron kínálnunk. Mára a sok befektetett munkának köszönhetően több régiót is ellátunk, főként a Tiszántúlt. Két telephellyel, feltöltött árukészlettel, három teherautóval próbáljuk megrendelőinket kiszolgálni.

A konkurencia mellett nem könnyű a fennmaradás, de folyamatosan bővülő vevői körünknek köszönhetően tudunk újra és újra megújulni és növekedni! A jövőben is piacképes árakkal, rövid szállítási határidővel és szolgáltatásainkkal szeretnénk megfelelni az egyre erősödő elvárásoknak.

Vevőink igényeinek még teljesebb kielégítését szem előtt tartva logisztikánkat folyamatosan fejlesztjük, gépparkunkat és munkatársaink számát növeljük, hogy a megrendelt termékek a lehető leggyorsabban eljussanak Önökhöz!Jó böngészést és kellemes időtöltést kívánunk!
Família Papír Kft.